Gordijnen op maat

Interieurs en raamdecoratie

Ook raamdecoratie heeft een belangrijke invloed op de uitstraling uw woning. Of u nu kiest voor gordijnen, stores of shutters, het loont de moeite om ook prijs te vragen bij Bjorn Van de Brande. Wij zorgen voor het opmeten, maken en ophangen van de raamdecoratie. Wij informeren u ook over stoffen en kleurencombinaties.

Dressing op maat

Kasten en dressings op maat

Ze ogen niet alleen prachtig, ze zijn ook heel plaatsbesparend: de kasten en dressings op maat. Bij Schilderwerken Bjorn Van den Brande kunt u rekenen op maatwerk van de bovenste plank.

Interieuradvies of totaalrealisatie

Bij Schilderwerken Bjorn Van den Brande krijgen we steeds meer de vraag of we ook totaalprojecten aan nemen? Op deze vraag antwoorden wij volmondig: ja! U kunt ons de coördinatie van uw renovatiewerken toevertrouwen. Wij omringen ons met vakkundige collega’s die elk gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen van huisinrichting of renovatie.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat

open haard casette
trap met beeld

gyproc werken

Ook gyprocwerken

Een gyprocmuur plaatsen behoort tot onze specialiteiten. Een verzorgde montage en glad geschuurd voegmiddel zijn standaard. Uiteraard zorgen wij ook voor een goede primer en een mooi geschilderde laag verf.

En kleine elektriciteitswerken

Een stopcontact verleggen of een extra lichtpunt toevoegen in de keuken … we doen het voor u met plezier.

Wenst u nog enkele realisaties te zien?

We tonen u graag enkele recente schilderwerken